Camera Shift Contest – Photo Walk med ENDURO – terrängmotorcyklar

Camera Shift Contest – Photo Walk med uppgifter – ENDURO – form av motorcykelsport som körs på utökade terrängbanor – nya möjligheter, nya utmaningar, nya upplevelser, nya inspirationer och nya foton för portföljen är bara några av fördelarna att delta i vårt evenemang!


Under Photo Walk on off-road routes i Botkyrka Motorklubb kommer vi att ta ovanliga bilder under ENDURO-träning. Det här är ett fantastiskt tillfälle att få ovärderliga exemplar till din portfölj, men också en bra fotoutbildning, bland annat kan vi träna, till exempel:

– sportfotograferings – timing och panorering
– experiment med exponeringstid, rörelse / objektfrysning …
– minirapport från evenemanget

Att komma till mötesplatsen är på egen hand, men om du verkligen vill delta i det här evenemanget och du inte vet hur man kommer dit – kolla inlägg från Camera Shift Group på Facebook eller skriv till oss – vi är hjälper gärna till. Det kanske går att ordna samåkning till evenemanget

De mest intressanta bilderna som valts ut av juryn kommer att presenteras på Power of Art VR Gallery-utställningen och kommer att få möjlighet att presenteras på våra andra utställningar.

Camera Shift Photo Walks/ events leds av Mag Wozniak – en bildkonstnär för vilken målning, grafik, nya medier, fotografi och design är viktigast. Medlem i Svenska Fotografers Förbund och flera andra föreningar för konstnärer. Initiativtagare och arrangör av Power of Art-projekten. Medlem i European Integration Club. År 2019 tilldelades hon ett diplom för sina framstående insatser inom konst och kultur av den polska kulturministern.

Hon har nästan 200 konstnärliga projekt i sin meritlista – individuella och kollektiva utställningar, tävlingar, filmer som presenterar konstnärernas profiler, deras verk samt rapporter från kulturevenemang. Kurator för utställningar, animatör av kulturevenemang och välgörenhetsevenemang.

Media patronage: Stockholm Designer Magazine

Regler för deltagande och priser: www.CameraShift.com

Fb: Camera Shift Facebook event:

IG: Camera Shift